Sweet Line
למנה אחת
30 מ"ל ליקר קפה בחלב
10 מ"ל חלב קוקוס
5 מ"ל ליקר שקדים – Amaretto
25 מ"ל חלב קר
לשים את כל הרכיבים בשייקר ללא קרח. אחרי ערבוב למזוג בכוס מסוג cocktail.
להוסיף מעט קרח מרוסק.
_________________________________________
Canadian Squash
למנה אחת
50 מ"ל מיץ תפוזים טבעי
40 מ"ל וויסקי
10 מ"ל ליקר קפה בחלב
לשים את כל החומרים לתוך שייקר עם קרח.
לנער היטב ולמזוג לכוס מסוג cocktail.
_________________________________________
Mary Cassidy
למנה אחת
55 מ"ל ליקר קפה בחלב
30 מ"ל רום
10 מ"ל ליקר תפוזים cointreau
קורט קינמון
לנער היטב את כל החומרים בשייקר עם קרח.
למזוג בלי הקרח בכוס מסוג cognac קטנה ולפזר מלמעלה את הקינמון.
אשר בנטולילה