Alexander

למנה אחת
20 מ"ל ג'ין
20 מ"ל ליקר שוקולד לבן
20 מ"ל שמנת מתוקה 26% שומן

לנער היטב את כל החומרים בשייקר עם קרח.
למזוג בכוס יין תוך כדי סינון.
_________________________________________

Cassis Supreme

למנה אחת
40 מ"ל ליקר אוכמניות
30 מ"ל ליקר שוקולד לבן
10 מ"ל סירופ פטל
80 מ"ל חלב

להכניס את כל החומרים בשייקר ולנער היטב עם קרח.
למזוג בכוס מסוג old fashioned עם קרח.
_________________________________________

Amandine

למנה אחת
60 מ"ל ליקר שוקולד לבן
30 מ"ל ליקר שקדים – amaretto

לנער היטב את החומרים בשייקר עם קוביות קרח.
למזוג בכוס מסוג cocktail

אשר בנטולילה


Comments

חיפוש לפי קטגוריה

תמונות