קוקטיילים חדשים ומפנקים לט"ו באב! לצפייה לחצו כאן

 

 
 
 



ליקר אוכמניות / crème de cassis

Blackberry Tequila

למנה אחת
40 מ"ל טקילה
20 מ"ל
ליקר אוכמניות
10 מ"ל מיץ לימון

למזוג את הטקילה בכוס ולהוסיף מיץ מחצי לימון עם קרח מרוסק.
להוסיף
ליקר אוכמניות מעל על מנת לקבל מפל צבע.
אין לערבב אחרי הוספת ה
ליקר אוכמניות.
_________________________________________

Kir Royal

למנה אחת
90 מ"ל שמפניה
20 מ"ל
ליקר אוכמניות

למזוג את השמפניה בכוס ולהוסיף ליקר אוכמניות
.
ניתן להשתמש ביין לבן יבש במקום השמפניה.

_________________________________________

Cassis orange

למנה אחת
60 מ"ל
ליקר אוכמניות
150 מ"ל מיץ תפוזים טבעי

למזוג
ליקר אוכמניות
לתוך בלנדר עם קרח,
להוסיף עליו את המיץ תפוזים ולהפעיל במהירות גבוהה לזמן קצר.
לדאוג שהחלק העליון כתום יותר והחלק התחתון אדום יותר.
  
 
 
 
 



 
ליקר דובדבנים / Cherry liqueur

Cherry Fizz

למנה אחת
ספרייט
60 מ"ל
ליקר דובדבנים
מיץ מחצי לימון

לנער היטב בשייקר עם קרח את המיץ לימון עם
ליקר דובדבנים
.
למזוג בכוס ולהשלים את הנפח עם ספרייט.

_________________________________________

Amour Sanglant

למנה אחת
40 מ"ל ברנדי
20 מ"ל
ליקר דובדבנים
10 מ"ל ליקר שוקולד לבן

70 מ"ל מיץ תפוזים אדומים

בשלב ראשון להכניס לשייקר את כל החומרים חוץ ממיץ תפוזים.
לנער היטב, לפתוח את מכסה השייקר, להוסיף את המיץ תפוזים ולנער שוב.
למזוג בכוס. אפשר להניח מלמעלה פרוסות דקות של תפוזים לקישוט.

_________________________________________

Festival Sun

למנה אחת
60 מ"ל שמפניה
40 מ"ל ג'ין
20 מ"ל
ליקר דובדבנים
5 מ"ל מיץ למון
5 מ"ל
ליקר אוכמניות

למזוג בכוס את השמפניה ועליו את הליקר אוכמניות

ולבסוף את שאר הרכיבים לפי הסדר במתכון.

 
 

 


 

 
 



ליקר שוקולד מריר / Black chocolate liqueur

Caresse Soft

למנה אחת
30 מ"ל ברנדי
15 מ"ל ליקר
שוקולד מריר
15 מ"ל ליקר דובדבנים


להכניס לשייקר את כל החומרים עם קרח ולנער בחוזקה.
למזוג בכוס.

_________________________________________

Black and White Lavie

למנה אחת
30 מ"ל
ליקר שוקולד לבן
10 מ"ל ליקר שוקולד מריר

להקפיא כוס מסוג shooter בעל דפנות עקומות.
למזוג בכוס
ליקר שוקולד לבן ואחר כך את הליקר שוקולד מריר

בעדינות ובעזרת כפית על מנת ליצור את השכבות.
_________________________________________

Lavie Milkshake

למנה אחת
אגס עסיסי מקולף וללא חרצנים
50 מ"ל חלב קר
20 ג' סוכר לבן
30 מ"ל
ליקר שוקולד מריר
כף קצפת

להכניס לבלנדר את האגס, החלב והסוכר הלבן.
להפעיל את הבלנדר עד קבלת תערובת חלקה ואחידה.
למזוג בכוס מסוג cocktail.
להוסיף מלמעלה את הקצפת ולאחר מכן למזוג בעדינות את ה
ליקר שוקולד
מריר מעל הקצפת.
לקישוט ניתן להגיש עם פלח דק של אגס על גבי קיסם.
 
 
 
 
 




ליקר שוקולד לבן / White chocolate liqueur

Alexander

למנה אחת
20 מ"ל ג'ין
20 מ"ל
ליקר שוקולד לבן

20 מ"ל שמנת מתוקה 26% שומן

לנער היטב את כל החומרים בשייקר עם קרח.
למזוג בכוס יין תוך כדי סינון.

_________________________________________

Cassis Supreme

למנה אחת
40 מ"ל
ליקר אוכמניות
30 מ"ל ליקר שוקולד לבן

10 מ"ל סירופ פטל
80 מ"ל חלב

להכניס את כל החומרים בשייקר ולנער היטב עם קרח.
למזוג בכוס מסוג old fashioned עם קרח.

_________________________________________

Amandine

למנה אחת
60 מ"ל
ליקר שוקולד לבן
30 מ"ל ליקר שקדים
– amaretto

לנער היטב את החומרים בשייקר עם קוביות קרח.
למזוג בכוס מסוג cocktail
 
 
 
 
 




ליקר קפה בחלב / Coffee and cream liqueur

Sweet Line

למנה אחת
30 מ"ל
ליקר קפה בחלב
10 מ"ל חלב קוקוס
5 מ"ל
ליקר שקדים
– Amaretto
25 מ"ל חלב קר

לשים את כל הרכיבים בשייקר ללא קרח. אחרי ערבוב למזוג בכוס מסוג cocktail.
להוסיף מעט קרח מרוסק.

_________________________________________

Canadian Squash

למנה אחת
50 מ"ל מיץ תפוזים טבעי
40 מ"ל וויסקי
10 מ"ל
ליקר קפה בחלב

לשים את כל החומרים לתוך שייקר עם קרח.
לנער היטב ולמזוג לכוס מסוג cocktail.

_________________________________________

Mary Cassidy

למנה אחת
55 מ"ל
ליקר קפה בחלב
30 מ"ל רום
10 מ"ל ליקר תפוזים cointreau
קורט קינמון

לנער היטב את כל החומרים בשייקר עם קרח.
למזוג בלי הקרח בכוס מסוג cognac קטנה ולפזר מלמעלה את הקינמון.
 
 

 


 
 







 

ליקר ריבת חלב / Caramel liqueur

Dulce de leche drink

למנה אחת
30 מ"ל רום
15 מ"ל
ליקר שוקולד מריר
15 מ"ל ליקר ריבת חלב


לשים את כל הרכיבים בשייקר עם קרח מרוסק.
אחרי ערבוב למזוג בכוס מסוג cocktail.

_________________________________________

Caramel supreme

למנה אחת
1 כדור גלידת וניל
10 מ"ל
ליקר שוקולד מריר
15 מ"ל רום
20 מ"ל
ליקר ריבת חלב


לנער היטב את כל החומרים בשייקר עם קרח.
_________________________________________

Lord caramel

למנה אחת
20 מ"ל
ליקר קפה בחלב
15 מ"ל וויסקי
30 מ"ל
ליקר ריבת חלב


לשים את כל הרכיבים בשייקר עם קרח מרוסק.
אחרי ערבוב למזוג בכוס מסוג cocktail.


 
 
 
 
   
ליקר דבש / Honey liqueur

העוקץ

למנה אחת
30 מ"ל
ליקר דבש

10 מ"ל רום לבן
20 מ"ל ברנדי
1/2 לימון סחוט

לשים את כל הרכיבים בשייקר עם קרח מרוסק.
אחרי ערבוב למזוג בכוס מסוג cocktail.
ניתן לקשט עם עלי נענע.

_________________________________________

Honey tentation

למנה אחת
30 מ"ל
ליקר דבש
15 מ"ל ליקר אוכמניות

10 מ"ל וודקה

לשים את כל הרכיבים בשייקר.
אחרי ערבוב למזוג בכוס מסוג cocktail ולהוסיף קוביית קרח.

_________________________________________

Irish honey

למנה אחת
30 מ"ל
ליקר דבש
30 מ"ל וויסקי

לשים את כל הרכיבים בשייקר.
אחרי ערבוב למזוג בכוס מסוג cocktail ולהוסיף קוביית קרח.

 
 


- חזרה למעלה -



יקב לביא, פארק תעשיות עציון  •  טלפון: 02-993-1238  •  אשר בנטולילה: 054-422-0599  •  יואב גז - 054-804-3670  •  yekevlavie@gmail.com