צ'יז שוקולד לבן וגבינת מסקרפונה
מומלץ להגיש לצד סופגנייה קרמו מנגו אננס בציפוי שוקולד לבן ומקלות מרנג
או כל תופין מפנק שתחפצו...

מרכיבים:
כפית גבינת מסקרפונה
10 מ"ל שמנת מתוקה
20 מ"ל ליקר קרמל של יקב לביא
40 מ"ל ליקר קוקוס של יקב לביא

הוראות הכנה:
לתוך שייקר מוסיפים קרח עד לכדי חצי גובה, מוזגים את הליקרים עם השמנת והגבינה
משקשקים כ-15 שניות, מוזגים לכוס ומגישים.


לחיים ????

זיו מנור


Comments

חיפוש לפי קטגוריה

תמונות