תשוקה צבעונית A colorful passion

מחקר שנערך בקנדה העלה כי צריכת אוכמניות כחולות באופן קבוע בכל בוקר, לתקופה של מספר שבועות, שיפרה את חדותם הקוגניטיבית של המשתתפים, והם הוכיחו ביצועים טובים יותר בלמידה, ריכוז, זיכרון והצלחה בלימודים.
יצרנית השוקולד הבריטית 'קדבורי', יצרה את טבלת השוקולד הראשונה בעולם בשנת 1842.

המרכיבים:
60 מ"ל של ליקר אוכמניות שחורות של יקב לביא
10 מ"ל של ליקר שוקולד מנטה של יקב לביא
סוכריות Ms&M בוטנים מצופים שוקולד

אופן ההכנה:
מוזגים ליקר אוכמניות שחורות לכוס קוקטייל וסגוגרים במזיגה איטית של
ליקר שוקולד מנטה.

הצעת הגשה:
קישוט של סוכריות Ms&M (בוטנים מצופים שוקולד) מפוזרים.

לקוקטיילים נוספים לט"ו באב לחצו כאן

זיו מנור


Comments

חיפוש לפי קטגוריה

תמונות