קרם פיסטוק ושוקולד מריר
מוגש לצד סופגנייה בציפוי פיסטוק ושוקולד לבן

מרכיבים:
20 מ"ל ליקר אספרסו של יקב לביא
40 מ"ל ליקר שוקולד מריר של יקב לביא
2 מקלות קינמון

הוראות הכנה:
מוזגים את הליקרים לכוס נמוכה ע"פ סדר הופעתם ומקשטים עם מקלות קינמון ומגישים




צ'יז שוקולד לבן וגבינת מסקרפונה
מוגש לצד סופגנייה קרמו מנגו אננס בציפוי שוקולד לבן ומקלות מרנג

מרכיבים:
כפית גבינת מסקרפונה
10 מ"ל שמנת מתוקה
20 מ"ל ליקר קרמל של יקב לביא
40 מ"ל ליקר קוקוס של יקב לביא

הוראות הכנה:
לתוך שייקר מוסיפים קרח עד לכדי חצי גובה, מוזגים את הליקרים עם השמנת והגבינה
משקשקים כ-15 שניות, מוזגים לכוס ומגישים

יקב לביא, ליקרים




פירות יער אדומים וקוקוס שובב

מרכיבים:
60 מ"ל ליקר קוקוס של יקב לביא
30 מ"ל קרם קוקוס
10 מ"ל חלב

הוראות הכנה:
לתוך שייקר מוסיפים קרח עד לחצי מגובה השייקר, לאחר מכן מוזגים את כל המרכיבים ,משקשקים כ-15 שניות ומגישים


יקב לביא, קוקטיילים

זיו מנור


Comments

חיפוש לפי קטגוריה

תמונות